Achtbanen

City Race

De City Race staat midden in Mainstreet.
Het is een dubbele achtbaan waarin je tegen elkaar racet.
Deze achtbaan is zeker niet bedoeld voor kleine kinderen, want hij bevat een verticale kurkentrekker, een looping en een paar verticale afdalingen.

Icarus

Deze launch coaster is gebaseerd op de legende van Icarus. Icarus was een jongen die het alledaagse leven zat was. Hij bedacht een plan om te ontkomen aan de grote wereld en op avontuur te gaan. Maar dat ging helaas niet goed… Ontdek de rest van het verhaal in de wachtrij van de baan zelf.

Wild Coaster

De Wild Coaster is een achtbaan die door de bergen in het wilde westen scheurt.
Je rijd door een gammele grot heen, tussen de TNT door, bijna met je hoofd tegen een cactus, kortom gevaarlijk. Waarom er zoveel hekken om de baan staan? Nou, simpel, die mijnkarretjes zijn ruim honderd jaar oud!

Tarzan Coaster

In de Tarzan coaster voel je je, zoals de naam al zegt, net Tarzan.
De attractie is te vinden in het natuur gebied, en is zeker niet voor angsthazen. De baan heeft namelijk 2 loopings, een paar kurkentrekkers, en een verticale lancering in de baan.

Hoogmoed

Beleef hoe het is om als steenkool in een oude mijn behandeld te worden. In deze achtbaan val je eerst uit de mijnlift, vervolgens ga je een donkere mijn in waar je alle kanten op geschud word. Hij is maar 37 meter hoog, dus deze attractie is zeker een aanrader voor mensen met hoogtevrees. Deze attractie is gebaseerd op de geruchten van de Baron 1898 in de Efteling voordat er iets over bekend werd gemaakt.

Yeti Coaster

De verschrikkelijke sneeuwman heeft dit mooie stukje Tirol overgenomen en ze hebben jouw gevraagd om hem te verslaan. Maar dat gaat lastiger dan het lijkt omdat alles zo glad is. In deze attractie vlieg je van links naar rechts over dit gevaarlijke gebergte, rijd je de Yeti bijna omver en ga je een aantal keer een ijsgrot in. Denk jij dat je de Yeti aan kunt?

Dragon Ride

Je wordt je de ruimte in gestuurd. Dat gebeurt allemaal heel erg rustig, en je kunt volop genieten van de sterren, planeten en de rust in de ruimte.
Maar….
Er zit iets achter je aan, een buitenaards wezen. Je moet vluchten! Die rustige rit is nu ineens een wilde nachtmerrie.
Ontkom jij aan het monster?

Demon

De naam zegt het al: deze baan is een ware duivel. Je vliegt in deze baan door een kurkentrekker, een Banked Turn en een looping, waardoor je van links naar rechts door je karretje geslingerd. Er is ook nog een kleine kans aanwezig dat je er niet misselijk uit komt.

Goliath

De Goliath is met een hoogte van maar liefst 35 meter één van de hoogste achtbanen van heel PlayParadise, en met een baanlengte van 496 meter is het ook zeker geen korte. De gifgroene baan met zijn zwarte ondersteuningen zijn niet te missen, om maar te zwijgen over de karretjes die met hoge snelheid voorbij razen. Durf jij deze rit aan?

De Vliegende Hollander

Je steekt van wal in een vriendelijke haven uit de Gouden Eeuw. Een rustig tochtje… denk je nog. Maar het gevaar nadert! “Ik zal vaeren, al is het tot in den eeuwigheid.” De Vliegende Hollander is vervloekt en het verandert in een spookschip. De Vliegende Hollander is een darkride en watercoaster in 1.

Iacopo Duilio

De Iacopo Duilio is een compact achtbaantje in Natureland. De aparte gebouwtjes en lay-out van de baan zorgen ervoor dat deze attractie een leuk uiterlijk heeft.

Colorado

De Colorado is een mooi gedecoreerde water attractie met vele effecten en vooral veel, heel veel splashes. Je komt door donkere grotten, een moeras, een piñata festival, en je maakt de stijlste waterbaan drop die er bestaat. Ook bevindt zich bovenin de ingang een gezellig restaurantje met uitzicht op de drop.

Baron 1898

De hebzuchtige Mijnbaron heeft een goudader gevonden in Fantasy Land. Hij wil zoveel mogelijk goud uit de grond halen, maar de grond wordt beschermd door de Witte Wieven. Gustave Hooghmoed roept jou op hem te helpen en belooft gouden bergen. Tijdens de rit in Baron 1898 wordt duidelijk dat de Witte Wieven uit alle macht proberen de mijn te saboteren…