Audio Server

Audio Server

Met de Audio Server kun je door de hele server prachtige muziek horen.
Op de paden, in de attracties, overal!


Hoe werkt het?

Het is heel makkelijk! Typ in de server ‘/audio’ en klik op de link!

Je komt dan op de audio server en je wordt automatisch ingelogd.

Als je problemen hebt met deze methode kun je ook naar audio.fifr.nl gaan.


Er is ergens nog geen muziek

Meld het aan ons, dan zullen we proberen om gepaste muziek toe te voegen!

Opnemen

Je kunt natuurlijk opnemen met de Audio Server aan, maar let er wel op dat er dan misschien een copyright claim op je video kan komen.

Sommige muziek is harder dan andere

We doen ons best om dit op te lossen!

Het lijkt alsof de muziek soms achterloopt

Dat kan kloppen. Met een snelle internetverbinding is dat over het algemeen minder, maar het kan ook komen doordat er veel gebeurt in de server.

Ik heb verbinding maar hoor geen muziek

Als je het programma opstart kan het even duren voordat je muziek hoort. Ook kan gebeuren dat je door een bug niks hoort als je de verbinding verbreekt en na een korte tijd (Gemiddeld een half tot 1 uur) weer verbinding maakt. Sluit dan het hele programma af en probeer het later weer eens. Klik ook altijd eerst op disconnect voordat je het programma afsluit, dan is de kans op deze bug veel kleiner.

Ik hoor meerdere geluiden door elkaar

Als je de muziek van 2 gebieden door elkaar hoort, is dat een fout van ons. Meld waar het probleem begint (Bijvoorbeeld als je vanaf de Mainstreet naar de Studio’s loopt) zodat wij het kunnen oplossen.
Als je echter minecraft muziek en AudioServer muziek door elkaar hoort, moet je 1 van de 2 uitschakelen. We raden je aan om in je audio instellingen van Minecraft de muziek uit te zetten, en de rest aan te laten.