Darkrides

MineAdventure

In deze darkride kom je in een aantal totaal verschillende gebieden. Zo kom je onder andere langs een verlaten stadje, een grot en een mooi stuk natuur.
De Mine Adventure is een van de eerste darkrides van PlayParadise.

Pirate Fight

Deze attractie is volledig in het thema van Piraten. Ga samen met Capt’n James op avontuur, op zoek naar de CoinFountain. Vind jij de fontein? Naast deze attractie is er ook een restaurant, ook in piraten stijl, waar je lekker kunt eten.

Haunted Mansion

Welkom… In dit vervloekte huis…
Het ziet er in eerste instantie gewoon uit als een oud huis. Maar er is wel wat meer aan de hand. Als je naar binnen komt ontsnapt er ineens een gevaarlijke kannibaal, wordt je aangevallen door een zombie, en gebeuren er nog veel meer onverklaarbare dingen. Durf jij een kijkje te nemen in dit huis? En kom je er ook nog uit?

Cake Shoot

Dit is een interactieve attractie. Je bevindt je in een taartenfabriek waar van alles te beleven is. Het doel is om de fabriek weer een beetje licht te geven, want het is nu heel donker. Voor elke lamp die je aanzet krijg je punten. Een leuke attractie om samen met je vrienden te doen, zeker omdat er twee banen zijn.
Haal jij de nieuwe highscore?

El Mondo

Een boottocht door de mysterieuze Verboden Stad uit de sprookjes van 1001 nacht. Stap in het bootje en reis mee door de Wondere Wereld van 1001 nacht.

It’s a Small World

De vrolijkste rit rond de wereld. In de attractie ga je langs een paar landen waar je typische dingen van dat land ziet. Oh ja, vergeet hier zeker niet de Audio Server aan te zetten!

Ratatouille

In deze interactieve attractie reis je door de wereld van Disney film Ratatouille. Met je geweer schiet je op doelen om zo veel mogelijk punten te halen. Je kunt zelfs in teams werken! Wat is jouw highscore?