Disney Dreams (Oude show)

Disney Dreams – De oude show

Deze pagina gaat over de Disney Dreams show die in première ging in 2014.
In 2016 gaat de nieuwe Disney Dreams in première.


 

Disney Dreams was een van de eerste shows in PlayParadise en ook een van de eerste shows in Minecraft op deze schaal. Een spektakel van vuur, vuurwerk, fonteinen, licht, muziek en meer wekt het kasteel in Fantasy Land tot leven.


De show

Disney Dreams speelt zich af op het grote kasteel in Fantasy Land. Peter pan opent het geheel en een mooie, ontroerende en spannende reis volgt. Zo komen we langs Beauty and the Beast, Rapunzel, de Lion King, de klokkenluider van de Notre Dame en een hand vol slechteriken.


Winter Dreams

In het winterseizoen van 2014 werd een speciale Winter Dreams gespeeld. Bekende kerstliederen waren van de partij, net zoals Olaf, de sneeuwpop uit Frozen.


New Year’s Eve

Rond oud en nieuw wordt de speciale New Year’s Eve gespeeld bij het kasteel.
Deze show was het eerst te zien met oud en nieuw van 2014-2015 en zal met oud en nieuw van 2015-2016 opnieuw zijn intrede maken.


Het beste zicht op de show

Omdat het kasteel zo groot is en Minecraft sommige dingen maar binnen een bepaalde afstand laat zien, is de ruimte om alles te zien hier best klein. We raden je aan om op de brug voor het kasteel te gaan staan. Op de leuning van de brug hangt ook een bordje die een denkbeeldige lijn aangeeft. Als je voor die lijn (Dus naar het kasteel toe) gaat staan kun je alles zien. Het kan ook helpen om je Field of View hoger te zetten als het kasteel niet in je beeld past.