Overige Attracties

Tower of Terror

Kom binnen in dit prachtige hotel! Tenminste, dat is het van buiten. Van binnen is het een eng, verlaten hotel waarin het spookt. Stap in de lift en beleef de rit van je leven. Ontdek wat er gaande is in dit hotel en geniet op het laatst even van het uitzicht. Zolang het nog kan…

Maya River

In deze water attractie weet je nooit hoe je rit gaat. De route is namelijk willekeurig. Een simpele attractie door de bergen en grotten.
In de attractie staan beelden en aan de zijkant staan palen. Als je bij deze palen komt beginnen de beedlden water te spuwen. Zo kun je de bezoekers van de attractie nat maken!

Ghost Villa

Deze attractie speelt zich af in een villa. Een oude, verlaten villa. Waarom de villa verlaten is? Daar kom je zelf snel genoeg achter als je de woonkamer in loopt!

Deze attractie is momenteel in onderhoud

Talocan

Deze spannende topspin attractie in Horror land jaagt je vast de stuipen op het lijf. De attractie gaat over de kop, vooruit, achteruit, en alles wordt bepaald door de bestuurder. Geen ritje is dus hetzelfde!

RC Racer

Stap in dit speelgoed autootje uit de Toy Story films en race op en neer!  Kom jij er niet misselijk uit?

Parachute Drop

De groene soldaten van Toy Story hebben je hulp nodig. Ze zijn op zoek naar iemand en om hem sneller te kunnen vinden kijken ze vanuit de lucht. Help jij ze mee door in deze parachutes te gaan zitten?

Slinky Dog

Slinky, de hond uit Toy Story, zit achter zijn eigen staart aan! Hij slaat er bijna van op hol! Kun jij heb temmen?

Fantasy Cannon

Laat jezelf en je fantasie afvuren voor het mooiste uitzicht over een groot deel van het park.