Rangen

Rangen

In PlayParadise zijn er verschillende rangen die aangeven welke functies/rechten en/of taken een persoon heeft. Aan de naam voor de spelersnaam in de chat staat de rang. Hieronder staat een overzicht van alle rangen die in de server voorkomen.


Bezoeker

Iedereen die PlayParadise voor het eerst binnen komt is een bezoeker. Je kunt dan door het park lopen, evenementen bezoeken, in attracties gaan en zo voorts.

Media

Mensen met een media rang hebben goedkeuring gekregen voor een bepaalde tijd om deze rang te hebben. Ze maken bijvoorbeeld filmpjes en livestreams of nieuwsberichten. Ook kunnen zij vliegen en attracties besturen, deze rank is in principe hetzelfde als VIP. Deze rang is aan te vragen via het forum of het contactformulier.

VIP

Deze mensen hebben de mogelijkheid om attracties te besturen en om te vliegen. VIP kun je kopen, of gratis uitproberen voor een bepaalde tijd.

Crew

De Crewleden zijn de mensen die helpen met het bouwen, onderhouden, verbouwen en leuk houden van de server. Zij zullen proberen je altijd zo goed en snel mogelijk te helpen. Het is niet mogelijk om crewlid te worden tenzij er een vacature open staat.

Admin

De admin is de hoogste rang die er is en beheerd de server en alles wat daar mee te maken heeft. Admins helpen ook met bouwen, onderhouden en verbouwen in het park.