Status en Navigatie

Status

Om zo snel mogelijk te zien welke attracties open zijn en welke niet kun je via de statusborden de actuele statussen bekijken van alle attracties. Zo zie je in één oogopslag waar je op dat moment in kunt.


Op het statusbord vooraan het park vind je de statussen van alle attracties. Je komt bij de statusborden door ‘/warp status’ te typen in de chat. Met het PlayParadise menu kun je ook snel naar de statusborden gaan. Als je naar een attractie toe wilt kun je op het Warp bordje klikken dat onder de naam en status van elke attractie hangt.

Gesloten attracties

Attracties die gesloten zijn kunnen geopend worden door VIP en/of Crewleden. Je kunt vragen of iemand de attractie wil openen, maar als dit niet gebeurd is dat nou eenmaal zo.

Onderhoud

Onderhoud is noodzakelijk om attracties werkend te houden en om te zorgen dat de magie maximaal blijft. Daarvoor moeten we soms wel attracties of soms zelfs hele paden of gebieden afsluiten.

Vastgelopen attractie

 

Helaas gebeurd het wel eens dat een attractie vast loopt. Meld dit dan zo snel mogelijk. We zullen er dan zo snel mogelijk naar kijken en het oplossen.